Kaleidoszkóp Ház

van egy hely, ami csodálatos örökséget hagyott hátra. egy szellemi értéket, aminek kiteljesítéséhez színekre van szükség. a színek mögött alkotó lelkek sorakoznak, ki-ki a maga "színvilágát" adva. összekapcsolódásuk során a teljesség élményét nyújtják. elegendő ebbe a játékszerbe csak belenézni...enjoy the ride

Friss topikok

  • rémTündér /aprócska kismacska./: Atyaég, de köszi ezeket a képeket. :-*** Klassz blog, maradok még kicsit olvasni. :-) (2014.01.05. 20:45) Graffiti Jam

Linkblog

Galyasi Géza Attila: dicső - VOLT - szemker

2012.09.04. 18:10 kaleidoszkophaz

616612_3548271946528_1259379901_o.jpggalyasi.jpgGalyasi Géza Attila kiállításán egyedi fotóeljárással készült felvételein a festészetben Vojnich Erzsébet szerű,funkcionális építészetet megjelenítő poetikus egyben szabályos kompozícióit láthattuk.A többségében négyzet alakú formátumú nagyításokon az egykor jobb világot látott szemüvegkeretgyár elhagyott terein nosztalgiázhatunk. Nem csak azért mert pár éve itt került megrendezésre a most már 5. életévét megélt Piknik Fesztivál, ami mára Piknik Art Camp-pé avanzsálódott házunkban, hanem mert refelktál a tipikusan kelet-európai üres egyhangúságra,amin egykor 100-ak munkahelyét megjelenítő belső terek elhagyottságát, gazdátlanságát mutatja.

 Galyasi Géza a Piknik-en fotólabort rendezett be Ruppert Ivánnal,ahol manuális technikákat elevenítettek fel,a camera obscurától a cianotípiáig, különböző előhívási eljárásokkal,ami a továbbiakban is működni fog, a kísérletek a művésztelep zárókiállításán láthatóak.

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kiállítás Galyasi Géza szemüvegkeretgyár Ruppert Iván

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidoszkophaz.blog.hu/api/trackback/id/tr754755201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása