Kaleidoszkóp Ház

van egy hely, ami csodálatos örökséget hagyott hátra. egy szellemi értéket, aminek kiteljesítéséhez színekre van szükség. a színek mögött alkotó lelkek sorakoznak, ki-ki a maga "színvilágát" adva. összekapcsolódásuk során a teljesség élményét nyújtják. elegendő ebbe a játékszerbe csak belenézni...enjoy the ride

Friss topikok

  • rémTündér /aprócska kismacska./: Atyaég, de köszi ezeket a képeket. :-*** Klassz blog, maradok még kicsit olvasni. :-) (2014.01.05. 20:45) Graffiti Jam

Linkblog

Black Nail Cabaret & Lady and Lord AvanteGuarde Carneval -farsang

2012.02.10. 14:38 kaleidoszkophaz

 

 

 Fergetegesre sikerült a farsang, kicsit mindenki magának öltözött, hogy aztán kifordulhasson magából.Megjelent Cicciolina, Poison Ivy, Charlie Chaplin, egy mélybúvár, George Sand, Harry Potter,Andy Warhol és még sokan mások.

A farsang dresscode-jához teljesen illett a Black Nail Cabaret koncertje,ami professzionalitásuk dícsérte a lenti barlang koncerthelyszínen, most péntekre a Dorco együttes fellépéséhez végre a színpad is felépült.

Maga az együttes facebookos oldalán így nyilatkozott:

Tegnap kőkemény szintiborogatós, 3x visszatapsolós esténk volt egy barlangban, ahová anno a holtakat dobálták le egy lyukon keresztül, a közönségben pedig ott tombolt pl Latinovits Zoltán is. Ortodox nem? Köszönjük az esztergomi Kaleidoszkóp Háznak a bulit, nagyon jól éreztük magunkat! Találkozunk még.

Legyen így!S a karnevál foltatódik, ezen a héten pénteken Roma farsang!

 A fotókért köszönet Arató Bálintnak.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: farsang koncert party black cabaret nail

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidoszkophaz.blog.hu/api/trackback/id/tr984090269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása