Kaleidoszkóp Ház

van egy hely, ami csodálatos örökséget hagyott hátra. egy szellemi értéket, aminek kiteljesítéséhez színekre van szükség. a színek mögött alkotó lelkek sorakoznak, ki-ki a maga "színvilágát" adva. összekapcsolódásuk során a teljesség élményét nyújtják. elegendő ebbe a játékszerbe csak belenézni...enjoy the ride

Friss topikok

  • rémTündér /aprócska kismacska./: Atyaég, de köszi ezeket a képeket. :-*** Klassz blog, maradok még kicsit olvasni. :-) (2014.01.05. 20:45) Graffiti Jam

Linkblog

Staudt Ágnes:Pure Art és a Slamballet

2012.06.04. 17:22 kaleidoszkophaz

A Képzőművészeti Egyetem elvégézése után főleg a digitális művészet oldalán dolgoztam, ám egyre inkább vágytam vissza a manuális képzőművészethez. Ezért egyre többször ragadtam ecsetet, vásznat...és kizárva a mindennapok sűrű forgatagát a festésbe és a zenélésbe kerestem megnyugvást. Ez a vágyam egyre csak nő és boldogan boncolgatom a festészet, grafika és zene közötti összefüggéseket, egymásrahatásokat.

A kiállító egyúttal együttesével, a Slamballet-tel is remek koncertet adott.

A MyMusic ezt írja:

Folytott-erotikus-underground-chillout-blues-jazz-trihop.
A régi Slamballet project még 1989- ben született Caracasban Pablo Campos vezetésével, majd egy kiadott album után és számos átalakuláson keresztül megérkezett Magyarországra egy új és szexi hangzásvilággal.
Jópár évig Caracasunderpop néven futott, ami egy popposabb irányt képviselt.
Az új Slamballet kétféle előadásmódban játszik: akusztikusan ill. elektronikus alapokkal. A számok nagyrésze saját szerzemény (Staudt Ágnes és Pablo Campos)
Tagok:
Staudt Ágnes (vokál, komponálás)
Pablo Campos (gitár, vokál, komponálás, elektronika).
Benkő Marcell (perkúció) 

http://whttp://agnesstaudt.blogspot.hu/

ww.mymusic.hu/slamballet

 Ezekután Dj Drisan játszott legfrissebb setjével ,Szederkényi úr hazajött az édesanyja születésnapjára Londonból. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert festmény art kiállítás grafika music ágnes staudt slamballet

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidoszkophaz.blog.hu/api/trackback/id/tr674565175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása