Kaleidoszkóp Ház

van egy hely, ami csodálatos örökséget hagyott hátra. egy szellemi értéket, aminek kiteljesítéséhez színekre van szükség. a színek mögött alkotó lelkek sorakoznak, ki-ki a maga "színvilágát" adva. összekapcsolódásuk során a teljesség élményét nyújtják. elegendő ebbe a játékszerbe csak belenézni...enjoy the ride

Friss topikok

  • rémTündér /aprócska kismacska./: Atyaég, de köszi ezeket a képeket. :-*** Klassz blog, maradok még kicsit olvasni. :-) (2014.01.05. 20:45) Graffiti Jam

Linkblog

Krucsó Fruzsina fotói

2012.02.10. 14:18 kaleidoszkophaz

https://www.youtube.com/watch?v=6VAI3Wo4rOw

 Elmaradást pótolunk Krucsó Fruzsina kiállításának beszámolójával.Nagyon sokan eljöttek,nemcsak a megnyitót követő fogadás miatt,valószínű titkon mindenki magát kereste a fotókon, ugyanis Fruzsina rendszeresen készít portrékat az őt körülvevő emberekről és világról.Jelenleg Spanyolországban tartózkodik, valószínű hamarosan ott készült fotóit is láthatjuk.Remélhetőleg elhozza az itteni hidegbe az ottani forróságot.

Krucsó Fruzsina fotóinak központi témája a táj és az ember,illetve a gyermeki világ. Két külön természet, az ember aki formálja a tájat, átépíti, szabályozza, beleszól környezetébe.Ezzel egy teljesen ellentétes világ a gyermeké, ők fantáziájukkal tudják megszólítani atárgyakat, mintegy szubjektív környezetben élnek, ami csak a sajátjuk. Figyelmük csak arra összpontosul ami számukra fontos. A hatások intenzívebben érik őket, reakcióik ezáltal spontánabbak, őszinték.
 A kortárs orosz filmekben fellelhető a képeken használt színezés, reflektálva klasszikus képalkotás, a festészet történetére, egyfajta nosztalgikus hangulatba terelve a szemlélődőt. 
 A képek digitálisan készültek, a digitális manipulálás lehetőségének alkalmazásával. 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidoszkophaz.blog.hu/api/trackback/id/tr664090196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása