Kaleidoszkóp Ház

van egy hely, ami csodálatos örökséget hagyott hátra. egy szellemi értéket, aminek kiteljesítéséhez színekre van szükség. a színek mögött alkotó lelkek sorakoznak, ki-ki a maga "színvilágát" adva. összekapcsolódásuk során a teljesség élményét nyújtják. elegendő ebbe a játékszerbe csak belenézni...enjoy the ride

Friss topikok

  • rémTündér /aprócska kismacska./: Atyaég, de köszi ezeket a képeket. :-*** Klassz blog, maradok még kicsit olvasni. :-) (2014.01.05. 20:45) Graffiti Jam

Linkblog

Kudász Gábor Arion fotókiállítása

2012.01.11. 21:51 kaleidoszkophaz


Január 20-án, pénteken Kudász Gábor Arion interaktív előadásával és vetítésével nyitotta meg kiállítását.Az vernisszázst egy Jim Morrison emlékest követte az esztergomi klubszínpad előadása követte.

casting:
Jim Morrison: Horváth Gergely
Az utastárs: Varju Krisztián
Az őrangyal: Nagy Tímea
Színpadra alkalmazta: Bakai "Csücsök" Ferenc

Kudász Gábor Ariont 2007-ben a világ ötven feltörekvő fotográfusa közé választották, a számos díjat elnyerő fiatal fotós jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem oktatója. 

1978-ban Budapesten született. Budapesten él és dolgozik.
Munkái dokumentarista és megrendezett elemekből építkező, a városi fejlődést, környezeti problémákat és az indusztriális tájképet kutató hosszútávú projektek. Arion harmadik alkalommal Pécsi József ösztöndíjas 2011-ben, 2004-ben és 2007-ben. 2007 óta DLA ösztöndíjjal folytatja tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, ahol tanársegédként is dolgozik. 2010-ben felkérték a European Eyes on Japan / Japan Today címü projektben való részvételre. Megkapta a Magyar Köztársaság Márciusi Ifjak Díját.
Művei számos kiállításon szerepeltek, mint a svájci Musée de L'Elysée, a Neuer Berliner Kunstverein és a new york-i Aperture Gallery, illetve fesztiválokon Lodz-tól Pingyao-ig. Tagja a Fiatal Fotóművészek Stúdiójának.

Csoportos és egyéni kiállítások folytonos szereplője mind itthon, mind külföldön.
cv:
http://www.arionkudasz.com/images/ArionCV-En.pdf

portfólió:
http://www.arionkudasz.com/images/Arion_portfolio_2011.pdf

http://www.arionkudasz.com/

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaleidoszkophaz.blog.hu/api/trackback/id/tr363538150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása